VARFÖR INTE GÖRA ETT KLIPP

FÖRETAGET

På Edilgrappa utvecklar och tillverkas det högkvalitativa hydrauliska byggnads, Industri och Räddningsverktyg sedan 1977. 
organisationen och tillverkningsprocess är baserad på ISO 9001 kvalitetscertifikat för att garantera ditt Edilgrappa verktyg är säker och tillförlitlig. Dagens värld är dynamisk och förändras snabbt. Det är därför vi antar flexibilitet och innovation som standard i varje projekt det fokuseras på. All verksamhet bedrivs på att uppmärksamma den sociala roll i företaget, med stor hänsyn till miljö och normer, medvetna om att varje handling härstammar alltid från människan. Du kan alltid räkna med Edilgrappa, även för de tuffaste jobbet i de värsta förhållanden. Byggda i Italien för att hjälpa dig långt!

 

HydraulKraft Sverige AB.
 
Det Svenska Edilgrappa drivs av företaget HydraulKraft Sverige AB.
Hydraulkraft är en Svensk representant och generalagent för ett flertal varumärken inom industriell hydraulik. Vi erbjuder både standard och kundanpassade lösningarna till den tunga industrin i Sverige.Vi på HydraulKraft fokuserar på produkter med bästa möjliga kvalitet och på att ge våra samarbetspartners service och support utöver det vanliga. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment utefter marknadens behov och arbetar därför mycket nära med våra kunder.